معرفی انواع نان های ایرانی

معرفی انواع نان های ایرانی

معرفی انواع نان های اصیل ایرانی

در این مقاله قصد معرفی انواع نان های مرسوم، متداول و همچنین پرطرفدار ایران عزیزمان را داریم و ممکن است در این مقاله نان هایی مدح نظر شما باشد که معرفی نشده باشند که در مقالات بعدی سعی میکنیم آن ها را مورد بررسی قرار دهیم و ذکر نماییم. خواهشمندیم اگر نکته ای و یا نظری دارید در پایین صفحه در قسمت نظرات حتما عنوان نمایید.

نان بربری:

بربری از جمله نانهایی است که میان ما ایرانیها طرفدار زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یک صبحانه جانانه خواهد شد، نانی است قدری سفت تر با ضخامت ۸/۱ سانتیمتر که مانند نان سنگگ خمیر آن ورآمده‌است. این نان در واقع به نام عشایر بربر است که یکی از شاهان قاجار در سده گذشته در جنوب تهران اسکان داد.